Projectondernemers vindt uw privacy belangrijk en daarom zorgen wij ervoor dat de verwerking van uw persoonsgegevens plaatsvindt op een wijze die in overeenstemming is met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). We willen u laten weten hoe wij uw persoonsgegevens verwerken, met welk doel we dat doen en dat we daarmee voldoen aan onze wettelijke verplichtingen. Dit geldt voor onze websitebezoekers, sollicitanten, onze klanten die gebruik maken van onze diensten en leveranciers waar wij diensten van afnemen.

Ons privacybeleid is op u van toepassing wanneer:

Verwerking van uw gegevens

Verzamelde gegevens per doelgroep

Websitebezoeker

Wij verzamelen geen informatie over u als websitebezoeker.

Sollicitant

Als sollicitant verzamelen/verwerken we de volgende gegevens van u. Deze gegevens kunnen ook door een door ons ingehuurd recruitment bureau worden verzameld waar wij een verwerkersovereenkomst mee hebben.

Voornaam en achternaam Geboortedatum en geboorteplaats Geslacht Foto Woonadres, telefoonnummer, email LinkedIn profiel en/of CV Opleidingsgegevens; Arbeidsverleden; Referentiedetails; Nationaliteit; IP-adres Salaris en emolumentenInformatie over uw interesses en behoeften met betrekking tot toekomstig werk, beide zowel direct als indirect verzameld.  Aanvullende informatie die jij met ons deelt  Aanvullende informatie omtrent uw referentie(check)  Aanvullende informatie die onze Klanten over u aan ons zouden kunnen vertellen of die we op bronnen van derden vinden

Klant

Wij verzamelen en gebruiken informatie over u of individuen binnen uw organisatie om onze diensten te leveren, zoals bij:

LeverancierWij verzamelen en gebruiken informatie over u of individuen binnen uw organisatie om met u te kunnen communiceren, diensten te kunnen ontvangen en daarvoor te betalen.

Voor welke handelingen bewaren wij uw persoonsgegevens?

Sollicitanten

Administratieve activiteiten

Klanten en leveranciers

Administratieve activiteiten, marketingactiviteiten.

Met wie delen we uw persoonsgegevens? 

Wij kunnen uw persoonsgegevens op verschillende manieren en op basis van verschillende gronden delen met de volgende categorieën organisaties, waar dat gepast is en in overeenstemming is met lokale wet- en regelgeving:

De beveiliging van uw persoonsgegevens

Uw verzamelde persoonsgegevens worden opgeslagen in onze systemen. De vertrouwelijkheid van deze gegevens is beveiligd. Voorts maken wij ten behoeve van de beveiliging van door ons verwerkte gegevens gebruik van veiligheidsprocedures ten aanzien van het vastleggen en verstrekken van gegevens, om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot deze gegevens.

Verwijdering persoonsgegevens

Sollicitant

Wij zullen uw persoonsgegevens na 6 maanden uit onze systemen verwijderen.

Klant

Wij zullen uw persoonsgegevens uit onze systemen verwijderen, indien we gedurende een periode van 7 jaar geen diensten aan u hebben geleverd.

Leverancier

Wij zullen uw persoonsgegevens uit onze systemen verwijderen, indien we gedurende een periode van 7 jaar geen diensten van u hebben afgenomen.

Het geven en intrekken van toestemming
Wanneer we uw toestemming hebben verkregen om uw persoonsgegevens te verwerken voor bepaalde activiteiten, dan kunt u deze toestemming, in overeenstemming met de AVG, op elk gewenst moment intrekken, waarop we de activiteit waarvoor u toestemming gegeven had zullen stopzetten. 

We zullen de toestemmingen die u op deze manier gegeven hebt, bijhouden.

U heeft het recht op inzage in de door ons verzamelde persoonsgegevens omtrent uw organisatie/persoon. In dat geval kunt u contact met ons opnemen via info@projectondernemers.nl.

U heeft het recht een klacht in te dienen over onze verwerking van uw persoonsgegevens bij de Autoriteit Persoonsgegevens (https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/privacyrechten/klacht-indienen-bij-de-ap) wanneer u van mening bent dat uw gegevens op onzorgvuldige wijze zijn verwerkt of opgeslagen.

Aanpassing privacybeleid

Projectondernemers B.V. behoudt zich het recht voor dit privacybeleid aan te passen. Bezoek deze pagina daarom regelmatig voor een update van ons privacybeleid.