Wil jij…

  • Inzicht in patronen
  • Inzicht in jouw rol
  • Draagvlak voor verbetering
  • Handvat voor meer impact

Vergader-besef

Herken je dat? Die vergaderingen waarbij je de minuten tot aan het einde aan het aftellen bent omdat er zo lang gesproken wordt over ieder agendapunt. Of juist die waarbij de helft van de tijd al weg is aan het bijkletsen met collega’s waardoor lang niet alle punten besproken worden. Of waarbij je maar braaf je mond houdt omdat het toch geen zin heeft om je mond open te trekken? Of… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. 

Wat houdt ‘vergaderen’ eigenlijk in?

Als ik de definitie van ‘vergaderen’ op zoek, kom ik er dan ook meer dan één tegen wat de verschillende ervaringen wellicht ook kan verklaren.  

Zo lees ik ‘het bij elkaar komen om ergens over te praten’. Tja, hier zou je het gezellig bijkletsen ook onder kunnen verstaan.  

Als ik de volgende lees, kan ik me ook goed voorstellen dat het soms lang duurt voordat je consensus hebt over een agendapunt als je het niet eens bent over hoe die gemeenschappelijke toekomst eruitziet… ‘Een vergadering is een bijeenkomst van meerdere mensen (meestal van eenzelfde organisatie) die met elkaar spreken en/of afspraken maken over de gemeenschappelijke toekomst.’  

En naast al die verschillende definities zitten er ook nog eens verschillende mensen aan de vergadertafel die zijn/haar eigen karakter meebrengt waardoor ik me ook goed kan voorstellen dat niet iedereen iets durft te zeggen.  

Wil jij inzicht in hoe je jouw vergaderingen kunt verbeteren?

Maar hoe zit het eigenlijk bij jou? Hoe ervaar jij de live-vergaderingen waar je aan deelneemt? Zou jij in kaart gebracht willen hebben welke patronen en structuren zichtbaar zijn waardoor je inzichtelijk hebt wat je kunt doen om dit te verbeteren? Vul dan je gegevens in op dit formulier, dan maak ik graag een afspraak met jou om mee te kijken tijdens één van jouw vergaderingen op locatie.

Unieke aanbod 

Wil jij dat Projectondernemers na het in beeld brengen van de patronen tijdens vergaderingen tot een aanpak komt om dit te verbeteren? Dan zullen de kosten van de Vergaderbesef in mindering worden gebracht van het vervolgtraject.  

Wil je… 

  • Inzicht in patronen
  • Inzicht in jouw rol
  • Draagvlak voor verbetering
  • Handvat voor meer impact

Neem dan contact met ons op!

MAIL ILONA