Wij bouwen aan de organisaties van morgen.

Start vandaag met werken aan morgen

Jouw
uitdaging
is onze
drijfveer.

Hoe wij te werk gaan.

Klikgesprek

Voor ons is het van groot belang dat het klikt met onze opdrachtgevers. Een samenwerking gaan wij immers aan van mens tot mens waarbij vertrouwen een voorwaarde is.

Om te onderzoeken of er een wederzijdse klik is, plannen we graag met jou een vrijblijvend klikgesprek in. Een half uurtje online kennismaken? Plan hier jouw klikgesprek met Ernst-Jan of Ilona, wij kijken er naar uit!  

Verkenning 

Probleemanalyse en advies 

Je wilt iets bereiken met je organisatie, maar je weet niet precies hoe je dat moet aanpakken. Ons team weet hoe het werkt binnen verschillende organisaties.

Met onze frisse blik van buitenaf kunnen wij jouw uitdaging een sprong voorwaarts geven en wordt duidelijk wat te doen. We onderzoeken de probleemstelling, leggen snel de vinger op de zeker plek en geven advies. Morgen start vandaag! 

Concretiseren 

Werken aan concrete oplossingen 

Na de verkenning is globaal duidelijk wat de échte uitdaging is en wat er moet gebeuren. Nu is het belangrijk het werk concreet te maken. Samen met jou denken we mee binnen de strategische kaders.

Zo komen we tot de belangrijkste acties, voorzien die van een tijdpad en bepalen samen wie verantwoordelijk gaan worden om de gekozen aanpak om te zetten in succesvolle resultaten. Morgen start vandaag! 

Realisatie

We gaan aan de slag met jouw team en voeren uit  

Tijd om over te gaan tot actie! Dit is altijd maatwerk. Actie creëert energie, maakt resultaten zichtbaar en zorgt voor vertrouwen.

Jij als opdrachtgever bepaalt hoe je Projectondernemers wilt inzetten; adviserend en sturend of actief betrokken. Hoe dan ook, wij gaan aan de slag samen met jouw team. Actieve afstemming met jou als opdrachtgever en periodiek evalueren vinden we belangrijk. Morgen start vandaag! 

Impact

Een project heeft een kop en een staart met als doel impact maken. Eenmaal aan het einde van een project gekomen, is dit zichtbaar en merkbaar in de organisatie.

Zonder impact geen succes. Is er nog meer impact gewenst? Dan gaan we graag het gesprek met jou aan om dit in beeld te brengen.  

Versterk verantwoordelijkheid in je organisatie

Benieuwd hoe je dat doet? Schrijf je hieronder in!

Na jarenlange ervaring heeft Projectondernemers een hoop kennis opgedaan over problemen op alle lagen in de hiërarchie van een organisatie. Eén van de meest belangrijke thema’s hierin is ‘verantwoordelijkheid’. Dit thema staat centraal in een serie van 4 artikelen vanuit het perspectief van:

Bestuurder
Management team
Projectteam

Laat je e-mailadres achter en we zorgen ervoor dat je de artikelen in je inbox vindt.