Programma manager

32-40 uur per week

Programma manager

“Hi! Leuk weekend gehad?” Je komt maandagmiddag binnen bij je opdrachtgever en pakt een kop koffie. Je bent vanochtend op het kantoor van Projectondernemers geweest om te sparren met wat collega’s over wat vraagstukken waar je tegenaan liep in je opdracht. Vanochtend, voordat je naar kantoor ging, had je jouw mailbox al grotendeels bijgewerkt, dus je kan gelijk beginnen met een meeting bij de opdrachtgever met je programmateam. Aan het eind van de middag staat er nog een stuurgroep bijeenkomst gepland. Daarna check je nog een keer je mail en sluit je je computer af. Onderweg naar huis bel je nog even met de opdrachtgever die je een adviesvraag stelt. En dan: genieten van je avond!

Functie

Jij staat aan het hoofd van een programma. Jij zorgt ervoor dat alle projectmanagers en teamleden goed aan de slag kunnen. Door een goede structuur en informatievoorziening, duidelijke sturing te geven en goed aan te geven wat je verwacht van het team. Daarnaast voorzie jij de stuurgroep van informatie over het programma en zorg jij dat zij de juiste besluiten kunnen nemen.

Wat wij bij Projectondernemers belangrijk vinden is dat je je energiek inzet voor het doel van de klant, maar ook een kritisch tegengeluid kunt laten horen als dat nodig is. Dat je ook kunt adviseren als dit nodig is en dat je het boeiend vindt om nieuwe commerciële kansen te ontdekken. Dat je kennis hebt over werken in programma’s, maar dit vooral kunt toepassen bij uiteenlopende organisaties. En vooral: dat je hart sneller gaat kloppen van stapsgewijze ontwikkeling van organisaties en de mensen die er werken. En dat alles met de houding van een ondernemer, daarmee maken wij een verschil. Jij ook?

Ja, ik wil dit!

We nodigen jou graag uit om te solliciteren. Projectondernemers is een groeiend bedrijf waar 7 enthousiaste projectondernemers werken. Ons werkgebied is in heel Nederland, de meeste opdrachten vinden plaats in de Randstad. Het kantoor van Projectondernemers is gevestigd in Capelle aan den IJssel. Overtuig ons waarom jij de aangewezen persoon bent om ons naar een volgende groeistap te brengen.

 

Wat bied jij?
 • Je hebt minimaal hbo-werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal 2 tot 3 jaar ervaring in programma’s.
 • Je beschikt over een unieke set aan competenties en vaardigheden die je graag wilt delen met collega’s en klanten.
 • Je neemt verantwoordelijkheid! En, je wijst anderen op hun verantwoordelijkheid (en neemt het dus niet over).
 • Je bent commercieel ingesteld, je ziet kansen en je gaat voor resultaat.
 • Je bent goed in organiseren, je kan goed samenwerken en reflecteren en een positieve insteek is een must en brengt het project verder.
 • Je hebt kennis van projectmethodieken (Agile, IPMA, Prince2) maar begrijpt: de methode is een middel en niet een doel.
 • Je bent in staat om hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden: je bent doelgericht.
 • Je beschikt over uitstekende adviesvaardigheden.
 • Je hebt uitmuntende digitale vaardigheden.
Wat bieden wij?
 • Een bruto maandsalaris tot max. 5800 afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 • Een passende oplossing voor mobiliteit, laptop en telefoon.
 • Interessante en uitdagende opdrachten.
 • Wij doen regelmatig aan intervisie met collega’s: je staat er nooit alleen voor!

 

Solliciteren kan eenvoudig via onderstaande knop. Als je vragen hebt, stuur een e-mail naar talent@projectondernemers.nl. Voor meer informatie over Projectondernemers, neem een kijkje op www.projectondernemers.nl.

 

 

 

Contact

Projectondernemers B.V.
Lylantse Plein 1
2908 LH Capelle a/d IJssel

085 303 58 64
contact@projectondernemers.nl

kvk 62293613
btw NL854750253B01

1

Routebeschrijving in Google Maps