Hoe was je weekend?

Leestijd: 2 minuten

Maandagochtend. Ik, Krista, open de deur van ons verzamelpand. Vol energie loop ik de trappen op naar de 3everdieping waar onze twee kamers zijn. Ik start mijn computer op; de week is begonnen!

Ik tref Esmee aan. Met haar bakje yoghurt zit zij achter haar computer. Ik zet de waterkoker aan en we starten de dag met een heerlijk kopje thee en we kletsen even gezellig over het weekend.

In de andere ruimte zit Ernst-Jan al in een pittig telefoongesprek. Als hij heeft opgehangen loopt hij onze kamer binnen. “Hoe was je weekend?”

Na ons wekelijkse sales/marketing overleg, nemen we de agenda voor het komende teamoverleg door. Daarna gaat iedereen aan de slag.

Een volle mailbox, een drukke agenda en voldoende taken op onze to do list.  We kunnen weer lekker aan het werk.

Rotterdammers in Capelle

Een groot pand op een aantrekkelijk bedrijventerrein tussen de woonwinkels van Capelle XL. Een pand met een opvallend uiterlijk; de meesten uit de regio kennen het grote pand met de oranje accenten. Daar, in een van de vele kamers, is Projectondernemers gevestigd.

Projectondernemers, een bedrijf met een Rotterdamse mentaliteit en achtergrond. Om die reden gevestigd onder de rook van Rotterdam, met een praktische ligging en voldoende parkeermogelijkheden.

Daarnaast is hier de gezellige Flexlounge, waar we altijd terecht kunnen voor een hapje en een drankje en voor een gesprek met andere ondernemers.

Vanuit, en op deze plek is het fijn samenwerken met onze collega projectondernemers. Wij zijn de vaste gezichten op kantoor. De projectondernemers zitten op een project bij onze klanten. Maar op sommige dagen is het op kantoor een drukte van jewelste; dat is op onze Klantoordag!

Klantoordag

Maandagochtend. Ik, Esmee, loop om vijf voor acht als eerste het kantoor binnen. Ik zorg dat het water voor de thee en koffie gevuld zijn, zodat iedereen straks lekker koffie, thee of water kan pakken. Vandaag is een andere maandag dan normaal, alle collega’s komen gezellig naar kantoor om voor de klant te werken.

Waarom voor de klant op kantoor werken?

We waren opzoek naar een werkvorm, waardoor de collega’s die op een opdracht zitten, de verbinding houden met de collega’s op kantoor. Zo kwamen we erop om één keer in de twee weken de collega’s uit te nodigen op kantoor, we kunnen nu wel het sociale praatje houden, de korte vragen even snel stellen en werken voor de klant. We doen dit nu ongeveer een half jaar en tot nu toe bevalt het goed. Als er andere belangrijke afspraken voor de klant staan, is dat natuurlijk geen probleem. De naam is bedacht door een netwerkpartner van Ernst-Jan. Die kwam met de combinatie op kantoor werken voor de klant. Nu dus onze  “klantoordag”.

Huisstijl

De groene kleur van Rotterdam, is ook de kleur van onze huisstijl. Het “niet lullen, maar poetsen” karakter spreekt ons erg aan. De huidige website en huisstijl spreekt veel meer uit wie wij zijn als bedrijf. Bij de vorige huisstijl kregen wij vaak de opmerking dat het totaal niet bij elkaar paste. Nu komt dat wel overeen. We proberen de huisstijl goed terug te laten komen zowel bij de offline uitingen als bij online.

Een leuk weetje is dat de vorm in ons logo een honingraad is. Dit is niet voor niets gekozen. De honingraad is het kantoor en de projectondernemers vliegen heen en weer tussen kantoor en het project.

Camping life

De dag is omgevlogen. We kijken terug op een dag vol inspirerende gesprekken, veel adhoc taken, leuke ideeën en mooie, nieuwe aanvragen.

We sluiten de computer af. Maar….we kunnen nog niet naar huis. Er wacht nog een teiltje met afwas in de kast. A la Camping Life lopen we met de afwasteil over de gang, theedoek over de schouder, naar het gezamenlijke keukentje.

Nadat de afwas weer schoon en droog in de kast staat, sluiten we de deuren. Morgen weer een dag!

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Projectondernemers B.V.
Lylantse Plein 1
2908 LH Capelle a/d IJssel

085 303 58 64
contact@projectondernemers.nl

kvk 62293613
btw NL854750253B01

1

Routebeschrijving in Google Maps